© Haber Acıpayam 2022

MAHALLELERDE DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM

Acıpayam Belediyesi ekipleri mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.

 
Acıpayam Belediyesi, ilçenin sorunlarının çözümüne yönelik ve ihtiyaç önceliğine göre hazırladığı hizmet programı kapsamında mahallerde uzun yıllardır el atılmayan, çözülemeyen sorunları birer birer çözüme kavuşturuyor. 
 
Acıpayam İlçesi'nin yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla gece gündüz çalışan belediye, gerek merkez gerekse mahallelerde olmak üzere ilçenin her tarafında hizmet seferberliği ilan etti.
 
İlçe ve mahalle sakinlerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Acıpayam Belediyesi, merkezde ve mahallelerde yaşayan vatandaşları toz ve çamurdan kurtarmak için hava şartlarının uygun olduğu günlerde kilit parke taşı döşeme, yol açma ve kumlama çalışmaları yürütüyor.
 
Şu ana kadar 300 BİN METRE KARE   kilit parke yatırımı yapan Acıpayam Belediyesi; Dedebağı, Yazır, Darıveren, Alcı mahallelerinde kilit parke, Dodurga mahallesinde yol açma ve Gedikli mahallesinde yol kumlama çalışmalarına devam ediyor.
 
Hafta sonunda bu mahallerde incelemeler yapan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, vatandaşlarla sohbet edip, kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yapan ekiplerin sofrasına konuk oldu.
 
Başkan Şevkan, mahallelerdeki çalışmaların hava şartlarının uygun olduğu zamanlarda devam ettiğini ifade etti.
 
Şevkan, ilçe merkezimiz ile birlikte 56 mahallemizde arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. 2015 yılı içinde 300 bin metre kare kilit parke taşı, 26 bin metre sıcak asfalt, 4 km soğuk asfalt çalışması yaptık. 2016 yılı programında da mahallelerimizde geri kalan taş döşeme, asfalt ve diğer çalışmalarımız devam edecek. Acıpayam ve mahallelerimizde her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz 2017 yılında tüm mahallelerimizde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunmak olacak’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.

Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu

Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER