© Haber Acıpayam 2022

MHP Denizli’de 9 ilçenin belediye başkan aday adayını açıkladı Acıpayam: Fatma Aksoy

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, 2019'un Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi 9 ilçenin belediye başkan aday adaylarını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, 2019'un Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi 9 ilçenin belediye başkan aday adaylarını açıkladı. Açıklanan ilçeler arasında Merkezefendi ve Pamukkale gibi merkez 2 ilçe de yer alıyor. 
Birtürk’ün, aday adaylarını açıkladığı basın toplantısına MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, eski MHP Milletvekili Ali Keskin ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ile aday adayları ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Birtürk, MHP’nin 9 ilçedeki aday adaylarının belli olduğunu ifade etti. Başkan Birtür, "MHP hiç kimseye mecbur ve bağlı değildir. Hiç kimseye maddi ve manevi hükümlülüğü de yoktur, borcu da yoktur. Olmamıştır, olmayacaktır. Onun için her bölgeden adayımız çoktur, birden fazladır. Bütün belediyeleri almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Artık şu ana kadar yönetilmekte olan belediyelere temiz eller değmeli, temiz yönetim değmeli, hakkaniyet ölçüsünde hak eden belediye başkanı adayları kazanmalı. Bunun için bizler de tertemiz adaylarımızla yola çıktık, çıkacağız ve 19 ilçe ve büyükşehir belediyesi için adaylarımızdan 9 tanesini açıklıyoruz. Gelen talepleri iyi değerlendiriyoruz. Çünkü herkesi aday yapmak istemiyoruz. Araştırmalarımız neticesinde bize uygun görmediğimiz adaylarımız var. Bunu birkaç ilçede yaşadık. 10-15 gün sonra da bu tertemiz 20 belediye başkanı aday adayını size tanıştıracağız" dedi. 
Birtürk’ün açıkladığı ilçeler ve aday adayları ise şunlar: 
“Merkezefendi ilçesi Yurdahan Özhan, Pamukkale ilçesi Hasan Okur-Metin Karakurt, Acıpayam ilçesi Fatma Aksoy, Buldan ilçesi Mustafa Şevik, Bozkurt ilçesi Hamdi Cin, Kale ilçesi Özkan Yeniay, Babadağ ilçesi Mustafa Atlı-Ümit Karabulut, Çal ilçesi Fethi Akcan, Serinhisar ilçesi Halil Öztürk.” 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER