© Haber Acıpayam 2022

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİN HALUK AYHAN, BAŞKAN ŞEVKAN'I ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili  Emin Haluk Ayhan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamı girişinde çiçekle karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan,İl Başkanı Cafer Birtürk, İlçe Başkanı Günday İlhan il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ın makamında bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, kendilerine gösterilen sıcak karşılama ve ilgiden dolayı Başkan Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Acıpayam'da yapılan çalışmalardan ve Denizli'nin hızla gelişen ilçelerin başında geldiğini ifade eden Ayhan, Başkan Şevkan'a başarılarının devamını diledi.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan'a, İl Başkanı Cafer Birtürk'e, İlçe Başkanı Günday İlhan'a ve il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Ziyaret sonunda Ayhan, Acıpayam Belediyesi şeref defterine dilek ve temennilerde bulundu.
Başkan Şevkan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan'a Acıpayam'lı yazar H.Meriç Doruk'un yazdığı Ķöz kitabını hediye etti.












İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER