© Haber Acıpayam 2022

MHP SERİNHİSAR İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar İlçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Averi yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar İlçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Averi yeniden ilçe başkanlığına seçildi. 
MHP Parti lokalinde gerçekleştirilen kongreye MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, İl Başkan adayları Öztürk Taştan ve Mehmet Baylan, eski İl Başkanı İbrahim Ekiz, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Çatlık ve Yasin Çatalok, İlçe Başkanları Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri partililer ve vatandaşlar katıldı. Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Averi, yaptığı çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi.
Türkiye’nin AKP’ye muhtaç olmadığını ifade eden MHP İl Başkanı Ferudun Ünal da konuşmasında,
“Türkiye’nin kaynaklarına göz diken ve bunca yıldır milletimizin iliğini kurutan dış güçler, villacılar, kutucular, kasacılar için istikrar, bu yağma düzeninin adıdır. Bu düzene ileri demokrasi diyorlar, hazin ülke manzarasını yeni Türkiye diye övüyorlar. Terör kazanmış, rüşvetçiler gemilerini yürütmüş, kaçak ve karanlık saray milletin alın teri ve kul hakkı üzerine bina edilmiştir. Ne var ki, hukuk kaybetmiş, adalet kaybetmiş, ahlak kaybolmuş, dürüstlük küçümsenmiş, istismar almış başını yürümüştür. Bunların hepsi AKP eseridir. Allahın izniyle Haziran’da yapılacak genel seçimlerde tek başımıza iktidara gelerek ülkeyi bunların elinden kurtaracağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde 300 delegeden kullanılan oyların 247’sni alan Mehmet Averi Serinhisar ilçe başkanlığına seçildi.

İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER