MHP'Lİ YÖNETİCİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
ACIPAYAMDenizli'de otobüs kazası sonucu hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çameli İlçe Başkan Yardımcısı Halil Ongun, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Denizli'de dün meydana gelen kazada 39 yaşındaki Halil Ongun otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Ongun için Çameli ilçesi Yunuspınar Mahallesi Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Halil Ongun'un cenazesine Çavdır Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Çameli ilçesinin sivil toplum kuruluşları temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çameli'de avukatlık bürosunda çalışan Ongun'un vefatı ilçede büyük üzüntüye sebep olurken, yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Halil Ongun'un cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Gerek iş gerekse özel yaşantısı ile ilçenin örnek kişilerinden birini kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Pazar günü Çameli Stadyumunda yan koltukta maç seyrediyorduk. 1 gün sonra vefat haberini duyunca derin üzüntü yaşıyoruz. Mekanı cennet olur inşallah" dedi.
İlginizi Çekebilir
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.