© Haber Acıpayam 2022

MUHTAR TOMRUK ALTINDA KALDI

Denizli’nin Çameli ilçesinde tomruk altına kalan mahalle muhtarı yaralandı.

 Denizli’nin Çameli ilçesinde tomruk altına kalan mahalle muhtarı yaralandı.
Öğrenilen bilgiye göre, Çameli’nin Karabayır Mahallesinden, Çameli Cevizli Mahallesi Düzençam Mevkiindeki Orman İşletme Müdürlüğü deposuna tomruk taşıyan 56 yaşındaki Karabayır Mahalle Muhtarı Uryan GÜMÜŞ, kamyondan tomruk boşaltırken tomruk altında kaldı. Tomruğun altında kalan GÜMÜŞ için mesai arkadaşları hemen 112 Acil Servis Ekiplerine haber verdi. Tomruğun altından çıkarılan GÜMÜŞ’e sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansa aldı. Ağır yaralanan muhtar, ilk olarak Çameli Devlet Hastanesine, oradan da Denizli Pamukkale Üniversite Hastanesine sevk edildi.
Vücudunun değişik yerlerinde kırıklar ve yaralanmalar tespit edilen ve hayati tehlikesi bulunmayan muhtar GÜMÜŞ'ün PAÜ Hastanesinde ameliyata alındığı öğrenildi.  Jandarma olayla İlgili soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.

Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu

Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER