© Haber Acıpayam 2022

MİLLİYETÇİ HAREKET ACIPAYAM'DA TOPLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatının organize ettiği toplantıya MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Acıpayam İlçe Başkanı Şener Şakır, MHP'li belde belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatının organize ettiği, Talip Özkan Kültür Merkezinde yapılan toplantıya MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP Acıpayam İlçe Başkanı Şener Şakır, MHP İl ve İçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kumafşarı Belediye Başkanı Ali Rıza Onaç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ali Bağ, Yazır Belediye Başkanı İmdat Altun ve davetliler katıldı.
Toplantıda söz alan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri Ak Parti hükümetini ve icraatlarını eleştirdi. Özellikle büyükşehir yasası üzerinde duran Yeniçeri; yasanın halka zarar getireceğini söyledi.


İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER