© Haber Acıpayam 2022

MİNİKLERDEN BAŞKAN ŞEVKAN'A DAVET VAR

Yeşilyuva Şehit Şemsi Yılmaz Anaokulunun minik öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Şevkan’a kendi yaptıkları çiçeği ve okul etkinliği davetiyesini  takdim edip, tanışma fırsatı bulan minikler, birlikte fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
 

Neşeli bir ortamda geçen ziyarette, Başkan Şevkan yaptığı açıklamada;  Yeşilyuva  Şehit Şemsi Yılmaz  Anaokulumuzun  değerli yöneticilerinin ve minik öğrencilerimizin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Onlar bizim her şeyimiz. Neşemiz, mutluluğumuz, geleceğimiz. Çocuklarımız için ne yapsak az. Dünyanın en iyi eğitim materyalleri ile çağdaş eğitim seviyesini yakalayarak, onları iyi yetiştirmek, ülkesini, milletini, bayrağını seven, bu cennet vatana canı gönülden bağlı ve hizmet aşkıyla yanan bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz.  Bu bakımdan Belediye olarak tüm okullarımızın peyzaj düzenleme ve ihtiyaçlarını karşılamak için tüm olanaklarını seferber etmiş durumdayız. Belirlenen program dâhilînde tüm okullarımızda çalışmalar yapılıyor ve yapılmaya da devam edecek’’ dedi.
 
25-26-27 Mayıs tarihleri arasında anaokullarında yapacak oldukları etkinliklere Başkan Şevkan’ı davet eden minik  öğrenciler, toplu fotoğraf çekimi ile ziyareti sonlandırdılar.

İlginizi Çekebilir

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

TÜM HABERLER