MİNİKLERDEN YIL SONU GÖSTERİSİ
ACIPAYAMAcıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu yıl sonu gösterisi Talip Özkan Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Mehmet Manisalı Anaokulu Müdiresi Dudu KURBAN yaptı. Kabak Konuşmasında: "Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilmeleri, kendilerine olan güvenlerini gösterebilmeleri, Türk kültürünü tanıma ve sergilemeleri, büyüdüklerinde hafızalarında tatlı anıların olduğunu bir gün yaşatmak için onların en büyük destekçisi siz anne ve babalar hepimiz bugün onlar için toplandık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN yaptığı konuşmada: "Acıpayam’da çocuğunu, torunu burada izlemeye gelen siz değerli velilerimizi, öğretmen ve yavrularımızı yürekten kutluyorum. Belediye olarak öğretmenler bizi nerede görmek istiyorlarsa biz orada asker gibi beklemeye hazırız. İnşallah önümüzdeki yıllarda çocuklarınızın üniversite diplomalarını da aldıklarını görürsünüz ‘’dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK: ‘’Dünyanın en değerli varlığı insandır, insanın en değerli kaynağı da inanç. Siz veliler, öğretmenlerimize inandınız. Bizlere emanet ettiniz. Onlarda bunun karşılığını boşa çıkarmadılar. Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum ‘’dedi.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.