Minibüsle çarpışan kamyonet yayaları ezdi: 5 yaralı
ACIPAYAMDenizli'nin Merkezefendi ilçesinde minibüsle çarpışan kamyonet, yoldan geçen iki kişiyi altına alarak marketin duvarına çarptı. Kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 15.30 sularında Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Yenişafak Mahallesi’nin 1027 ve 1017 sokaklarının birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üçler Mahallesi'nden Albayrak Meydanı yönüne giden Ali K. (33) idaresindeki 20 BJE 41 plakalı kamyonet, Hüseyin Ç. (50, idaresindeki 20 AHN 66 plakalı minibüsle çarpıştı. Kontrolden çıkan kamyonet, yolun karşısına geçen Ali Muğlalı (53) ve Halil Uysal’ya (56) çarptıktan sonra yayaları altına aldı. Kamyonet marketin duvarına çarparak dururken, iki yaya kamyonet ile market duvarı arasında kaldı. Kaza anı ise marketin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.
Kazada, yayalar Ali Muğlalı ile Halil Uysal ve kamyonet sürücü Ali K., aynı araçta bulunan Hamit Kılınç, diğer araç sürücüsü Hüseyin Ç. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, tedavi altına alınan yaralılardan, yaya olarak kamyonetin altında sürüklenen Muğlalı ve Uysal’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Kamyonetin duvarına çarptığı marketin sahibi Ekrem Tunçel, kaza anında korktuklarını ve deprem olduklarını sandığını söyledi. Tunçel, daha sonra dışarı çıktıklarında kazayı gördüklerini ve dolap ile kamyonet arasında sıkışan vatandaşı kurtardıklarını ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi
Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.
Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor
LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.
Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.
Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu
Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.
Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti
Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.