© Haber Acıpayam 2022

NECİP FİLİZ'DEN 10 KASIM MESAJI

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz 10 Kasım mesajı yayımladı.

 AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz 10 Kasım mesajı yayımladı.  "AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında yayınladığı mesajda," Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız günün 80. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz " dedi.

Büyük fikir ve eylem insanı olarak ülkemizin bugünlere ulaşmasında büyük payı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ideallerine bugün her zamankinden  çok daha yakın olduğumuzu vurgulayan Başkan Filiz ; " Mustafa Kemal Atatürk ün istediği Türkiye'yi Milletimizin engin desteği ile yakaladık. Bundan sonra yolumuz daha da aydınlık ve açık olacaktır" dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden aldığını belirten Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:

" Mustafa Kemal Atatürk gerektiğinde savaş, gerektiğinde barış ve yeri geldiğinde diplomasiyi en iyi şekilde kullanarak dehasını ortaya koymuş, başarıları, özgür yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur.

Ülke olarak, sahip olduğumuz değerlerimizi gelecek nesillere taşımak adına gençlerimizin de aynı şuur, inanç ve özveriyle çalışacaklarına, daha üstün başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Milletimizi daha güzel günlere taşımak için onun mirasına sahip çıkacaklar, vatanımızı sonsuza kadar yaşatacaklardır.

Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza etmek, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde O'nun hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla hiç durmadan ve yorulmadan koşmaya devam edecek ve 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.yılında hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.

Bu şuurla bugün bizler, istiklal ruhuna ve kurtuluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla, azimle çalışmaktayız. Türkiye bugün bölgesinde yıldızı parlayan, örnek gösterilen bir konuma yükselmiştir. Dünya'da mazlumların umudu olan Türkiye, ideal ve ilke ile yoluna devam etmektedir. Ay yıldızlı bayrağıyla tek bayrak, 80 milyon insanıyla Tek Millet, Misak-ı Milli sınırlarıyla tek devlet ve bu topraklarını vatanlaştıran milyonlarca şehidiyle güçlü Türkiye yolunda ilerlemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatan savunmasında canlarını ortaya koyan kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun."

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER