© Haber Acıpayam 2022

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde ilk tiyatro oyunu sahnelendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, ilk tiyatro organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu ilk oyun Geç Kalanlar, büyük beğeni topladı.

  Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, ilk tiyatro organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu ilk oyun Geç Kalanlar, büyük beğeni topladı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ilk tiyatro organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nca hazırlanan Geç Kalanlar adlı oyun tiyatroseverlerle buluştu. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, Fatma Yıldız Salonu’nda ilk kez seyircilerle buluştu. Oyuna Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“Sanatımız daim olsun” 
Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda ilk kez bir tiyatro oyunu sergileneceği için özel bir ana tanıklık ettiklerini söyleyen Başkan Zolan, “Kongre ve Kültür Merkezimizin açılışını yapmıştık ama bu salonu hiç kullanmamıştık. Bugün ilk defa bu salonumuzu kullanıyoruz. Bu salonumuz akustiği ile döner sahnesiyle birlikte tiyatro için dizayn edildi. Salonumuz hayırlı uğurlu olsun. Emek veren yönetmenize ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Sanatımız daim olsun” diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

TÜM HABERLER