© Haber Acıpayam 2022

O KİTAP SEVDALISI BİR MAHALLE MUHTARI

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a toplumun her kesiminden ziyaretler sürüyor.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a toplumun her kesiminden ziyaretler sürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle muhtarları ile zaman zaman toplantılarda bir araya gelirken, zaman zaman da makamında görüşerek mahalleleri hakkında istişare toplantısı gerçekleştiriyor.

Alaattin Mahalle Muhtarı Bekir Akyürek, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.

Akyürek, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a mahalle halkı adına mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, eksiklikler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Sohbet esnasında Alaattin Mahalle Muhtarı Bekir Akyürek'in çok kitap okuduğu öğrenen Başkan Şevkan, kendisini kutlayarak yaşayan olimpiyat efsanesi Bayram Şit'in oğlu Mustafa Kemal Şit'in kaleme aldığı ''Gücünü Yüreğinden Al'', yine Acıpayam'lı yazar .H.Meriç Doruk'un yazdığı ''Köz'' romanı ile ''Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler'' kitaplarını hediye etti.

Boş zamanlarında kitap okuduğu ifade eden Alaattin Mahalle Muhtarı Bekir Akyürek, başkanımızın hediye ettiği kitapları en kısa zamanda okuyarak, kendisini tekrar ziyaret edeceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

TÜM HABERLER