OKTAY “HİZMET VE İSTİKRAR SÜRECEK“
ACIPAYAMAk Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı, ilçe genelinde seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Ak Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için yoğun bir çalışma programı düzenledi.
Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'ne bağlı yürütülen çalışmalarda ilçe merkezi ve mahallelerde ziyaretler gerçekleştiriyor.
OKTAY "HİZMET VE İSTİKRAR SÜRECEK"
Ramazan ayından önce ve sonrada yoğun seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris OKTAY Acıpayam’ın merkez dahil olmak üzere en ücra yerleşim birimlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmediklerini söyledi.
10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi için vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı İdris OKTAY "Acıpayam’da Ak Parti İlçe teşkilatı olarak gitmediğimiz, ziyaret etmediğimiz yer bırakmayacağız. Ramazan ayından önce ve Ramazanda dahi ziyaret ettiğimiz halkımızı bugünde, yarın da ve her zaman ziyaret ederek adayımıza destek istiyoruz. Halkımız da hizmet ve istikrardan yana olumlu tercihlerini dile getirmektedirler" dedi.
İlginizi Çekebilir
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.