OKUYUCULAR ÇAY GÜNÜNDE BULUŞTU
ACIPAYAMAcıpayam Halk Kütüphanesi üyeleri kütüphanede düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
Etkinliğe Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, eşi Dr. Şermin ALTINDİŞ ŞEVKAN, Acıpayam Halk Kütüphanesi Müdüresi Aysun ÖZKAN, Acıpayam Mal Müdürü Mustafa EKİNCİ, kütüphane çalışanları ve üyeler katıldı.
Acıpayam Halk Kütüphanesi Müdüresi Aysun ÖZKAN, ‘’Üyelerimizi böyle bir tanışma ve dayanışma etkinliğinde buluşturmak bizi son derece mutlu etti. Çay günü etkinliğimizi her yıl Nisan ayının son Cumartesi günü yapıyoruz. Bu yıl 4.cüsünü düzenlediğimiz etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.