OZANLAR COŞTURDU
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi' nin 4 yıldan bu yana geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı Ozanlar buluşması bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleşti.Buluşma Acıpayam Salih Tanyeri Parkında Batı Anadolu’nun ünlü ozanı Ozan Nihat ve Âşık Ayten GÜLÇINAR katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM, Belediye Meclis Üyesi Ahmet AKINCI, İl Genel Meclisi Üyesi Yılmaz ELÇİN ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle yurt dışındaki Acıpayam'lıların yoğun katılımı ile canlı olarak takip ettiği etkinlik, haber acıpayam ve acipayamtv.com üzerinden canlı yayınlandı.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.