OĞUZ İÇME SUYUNA KAVUŞUYOR
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, kent genelindeki alt yapı hizmetlerini gece gündüz sürdürüyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Acıpayam ilçesine bağlı Oğuz mahallesinin içme suyu sorununu çözdü.
Bu kapsamda mahalle statüsüne kavuşmadan önce, içme sularındaki yetersizlik ve şebekelerde yaşanan arızaların çok sık meydana gelmesinden ötürü sıkıntı yaşayan Oğuz mahallesinin sorunu çözülüyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler Acıpayam- Oğuz arsında içme suyu şebekesi döşeme çalışmalarına başladı.
Oğuz mahallesine yaklaşık olarak 1.800 metre uzunluğunda içme suyu şebekesi döşenecek.
Yapılan çalışmaların ardından içme suyu sorunu giderilicek olan mahalle sakinleri Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.