© Haber Acıpayam 2022

Ortadan kaybolan tekstilci arazide yalın ayak bulundu

Denizli’de dün bir anda ortadan kaybolan tekstilci, terk edilmiş aracına yakın bir noktada yalın ayak bir şekilde bulundu.

 Denizli’de dün bir anda ortadan kaybolan tekstilci, terk edilmiş aracına yakın bir noktada yalın ayak bir şekilde bulundu. 
Sarayköy ilçesinde iş görüşmesi yapmak için Babadağ ilçesine giden ve bir daha kendisinden haber alınmayan 30 yaşındaki Onur Uzel isimli şahıs kaybolduktan 1 gün sonra bulundu. Babadağ ilçesi yakınlarında devriye gezen polis ekipleri arazide yalın ayak dolaşan bir kişiyi görünce durumdan şüphelenerek kimlik sorgusu yaptı. Yapılan sorgulamada şahsın dün ortadan kaybolan Uzunel olduğu anlaşıldı. 
Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri dün tek edilmiş araç üzerinde yaptığı incelemeler ile birlikte kayıp arama köpeği 'Çekiç' ile çevrede arama çalışması yapmış ancak izine rastlayamamıştı. Jandarmanın saatler süren teknik ve fiziki incelemesi sonuçsuz kalırken, Uzunel’e ait hiçbir iz bulunamadı. 
Olayın duyulmasının ardından polis ekipleri de harekete geçerek bölgede dikkatli bir çalışma başlattı. Polisin dikkati olayı aydınlatırken, şahıs kaybolduktan yaklaşık 1 gün sonra polis tarafından bulundu. 
Şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER