© Haber Acıpayam 2022

Otomobil dolmuşla kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Denizli’de otomobil ile dolmuşun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

 Denizli’de otomobil ile dolmuşun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. 
Kaza, Pamukkale ilçesi Kayhan Mahallesi Vatan Bulvarı'nda meydana geldi. Aslan T. (30) idaresindeki 20 B 3342 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak karşı yönden gelen Halil E. yönetimindeki 20 M 0222 plakalı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsle çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte dolmuşta yolcu olarak bulunan biri Suriye uyruklu 7 kişi yaralandı. Yaralılardan otomobil sürücüsü, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılırken, diğer yaralılar ile birlikte olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile Denizli devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırıldı. 
Yaşanan kazada otomobilin kontrolden çıkarak karşı şeride geçip dolmuşla kafa kafaya çarpışması ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı. 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER