Otomobil dolmuşla kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı
ACIPAYAMDenizli’de otomobil ile dolmuşun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Kaza, Pamukkale ilçesi Kayhan Mahallesi Vatan Bulvarı'nda meydana geldi. Aslan T. (30) idaresindeki 20 B 3342 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak karşı yönden gelen Halil E. yönetimindeki 20 M 0222 plakalı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsle çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte dolmuşta yolcu olarak bulunan biri Suriye uyruklu 7 kişi yaralandı. Yaralılardan otomobil sürücüsü, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılırken, diğer yaralılar ile birlikte olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile Denizli devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Yaşanan kazada otomobilin kontrolden çıkarak karşı şeride geçip dolmuşla kafa kafaya çarpışması ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.