Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 5 yaralı
ACIPAYAMDenizli'nin Honaz ilçesinde bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, bir ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 18.30 sıralarında Denizli'nin Honaz ilçesi Karakurt yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Honaz ilçesinde bir düğünde aşçılık yapan ekip, Denizli'ye gelmek için yola çıktı. Karakurt mevkiinde Ramazan Koç idaresindeki 20 FU 100 plakalı otomobil, yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki direğe çarptı. Ardından ise şarampole yuvarlanarak ağaçlara çarparak durabildi. Kazada Ayşe Özırmak (40) hayatını kaybederken, sürücü Ramazan Koç ağır olmak üzere Gökhan Tutumlu, Osman Kaksal, İbrahim Kaksal ve Saadettin Ahmet Kındıl yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden Ayşe Özırmak’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
Olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.
Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi
Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı
Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.
Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor
Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.
Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.