© Haber Acıpayam 2022

PAMUKKALE İLÇESİNDE İNTERNET ÜCRETSİZ OLACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesi’nde belirledikleri birçok noktada ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunacaklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016 yılında hayata geçecek 16 vizyon projesi içerisinde sosyal projelerle öne çıkıyor. Kentte belirledikleri birçok noktada ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunacaklarını belirten Başkan Gürlesin, alt yapı kurulumu ile ilgili çalışmaları başlattıklarını duyurdu. Kısa zamanda Pamukkale Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek projeyle, ücretsiz kablosuz internet sayesinde vatandaşlar şehrin birçok noktasında telefon bilgisayar ve benzeri cihazları kullanarak internet ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecek.
Pamukkale İlçesi’nde her alanda hizmet odaklı olarak yatırımları, çalışmaları hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “22 aylık dönemimizde yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle önemli bir mesafe aldık. İlçemizde 68 mahallemize hizmet odaklı dokunduk. Dönemimiz içerisinde de inşallah ortaya çıkan eserlerimizle modern bir Pamukkale’nin fotoğrafını ortaya çıkarmış olacağız. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz. Bu anlamda ilçemizde önemli ve örnek çalışmalara imza attık. Günümüzde teknoloji hızla ilerliyor. Biz de kent olarak bu gelişime ayak uydurmalıyız.Bilgi kaynağı olan ve iletişimden, insanların birçok işlemini üzerinden yapabildiği internet, günümüzde artık vazgeçilmezler arasında.Biz de gençlerimize, vatandaşlarımıza her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçemizde ücretsiz internet hizmeti vermeye başlayacağız. Halkımızın ortak kullanım alanlarında hayat şartlarını daha da kolaylaştırmak adına böyle bir çalışma yapacağız. Alt yapısı ile ilgili çalışmalarımız başladı. İstasyonları nereye koyacağımız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah kısa zamanda başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza ücretsiz kablosuz internet hizmetini sunmuş olacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER