© Haber Acıpayam 2022

PAÜ ACIPAYAM MYO'DA YENİ BÖLÜMLER AÇILDI

PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksek Okuluna yeni bölümler açıldı.

 Maliye Bölümü (bu yıl öğrenci alınacak), Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü (bu yıl öğrenci alınacak), Özel Güvenlik Bölümü (ek kontenjandan öğrenci alınacak), Süt ve Teknolojileri Bölümü (öğrenci alındı), Süt ve Besi Hayvancılığı Yetiştiriciliği Bölümü açıldı.

PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgut TOK, ‘’YÖK yönetim kurulu geçen hafta yaptığı toplantıda, Acıpayam Meslek Yüksek Okulunda Maliye Bölümü ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümlerine öğrenci alınmasına izin verdi. Süt ve Besi Hayvancılığı Bölümünün bütün hazırlıkları tamamlandı. Özel Güvenlik Bölümünün hazırlıkları devam ediyor. Bu iki bölüme ek kontenjanda öğrenci alınacak" dedi.

İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER