© Haber Acıpayam 2022

PAÜ’DE REKTÖRLÜĞE BAĞCI ATANDI

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğüne Prof. Dr. Hüseyin Bağcı atandı.

 Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğüne Prof. Dr. Hüseyin Bağcı atandı. 
Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü için yapılan seçimlerde en çok oyu alan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektörlüğe atandı. Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı yeniden atamışlardır” denildi. 
Yeniden PAÜ Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise, "Üniversitemiz her geçen gün büyümeye devam edecek. Bunun için de çalışmaya durmadan devam edeceğiz. Hedeflerimize birer birer ulaşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Kararın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER