© Haber Acıpayam 2022

PAÜ’lü motorcular Uluslararası Motosiklet Fuarı’ndan ödülle döndü

İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Motosiklet Fuarı’na katılan PAÜ Motosiklet Sporları Topluluğu (MST), Türkiye Motosiklet Platformu tarafından ödüllendirildi.

  İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Motosiklet Fuarı’na katılan PAÜ Motosiklet Sporları Topluluğu (MST), Türkiye Motosiklet Platformu tarafından ödüllendirildi. 
İstanbul’da gerçekleştirilen ve dört gün süren fuarda yeni marka motosikletler, motosiklet ekipmanları ve aksesuarları tanıtılırken, motosiklet üzerine söyleyişler yapıldı. Motosiklet camiasında motosikletçiye yönelik aktiviteler, yıl boyunca hayata geçirilen çeşitli farkındalık projeleri ile bu projelere destek olan firmalar ödüllendirdi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci topluluklarından biri olan PAÜ MST, 2018 yılında gerçekleştirdiği farkındalık projeleri, motorcu dostu bariyerler konusundaki çabaları, motosiklet camiasına sağladıkları faydalar doğrultusunda Türkiye Motosiklet Platformu tarafından ödüllendirilen tek üniversite oldu. 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER