© Haber Acıpayam 2022

Patronunu darp edip 30 bin TL’sini gasp eden şahıs tutuklandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çalıştıkları iş yerine kaskla girip patronu darp eden ve 30 bin lirayı gasp eden 2 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğeri denetimli serbestlikle serbest bırakıldı.

 Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çalıştıkları iş yerine kaskla girip patronu darp eden ve 30 bin lirayı gasp eden 2 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğeri denetimli serbestlikle serbest bırakıldı.
Olay, 23 Aralık’ta saat 19.00 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi’nde bir asansör firmasının bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, firma sahibi Bekir Gümüş (52), işyerini kapatmaya hazırlandığı sırada başında kask bulunan 2 kişi iş yerinin elektrik şalterini kapatıp Gümüş’ün ağzını kapatıp ellerini kelepçeledi. Ardından arka taraftaki mutfak bölümüne götürülen Gümüş, kasklı iki kişi tarafından demir çubukla feci şekilde dövüldü ve cep telefonunu çalan ve kasadaki 30 bin TL’si çalındı. 2 kişi olay yerinden kaçarken, yardım istemesinin ardından Gümüş olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekipleri işyerinde de parmak izi araştırması yaparken, çevredeki diğer işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını da inceldi. Soruşturma kapsamında Gümüş’ü darp ve gasp ettiği gerekçesiyle işyerinin ön muhasebesine bakan çalışanı ile eski çalışanı gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan iki şüpheli Hasan G. ve M.Ü. adliyeye sevk edildi.
Mahkemede ifadeleri alınan şüphelilerden ve iş yerinin ön muhasebesinde çalışan Hasan G. tutuklanırken, iş yerinin eski çalışanı olan M.Ü. ise, denetimli serbestlikle serbest kaldı.

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER