© Haber Acıpayam 2022

Prof. Dr. HASAN KAZDAĞLI ACIPAYAM’DA

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Prof. Dr. Hasan KAZDAĞLI, İlçe ziyaretlerine Acıpayam’la start verdi.

 AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Prof. Dr. Hasan KAZDAĞLI, İlçe ziyaretlerine Acıpayam’la start verdi. 

Ziyaret kapsamında ilk olarak Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında temaslarda bulunan Prof. Dr. Hasan KAZDAĞLI’ya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahir ALTUĞ, İl Genel Meclisi Üyesi Yılmaz ELÇİN, Acıpayam Sulama Birliği Başkanı Kadir TIKAÇ, Gazeteci - Yazar Celal KAZDAĞLI, Belediye Meclis üyesi   Ahmet AKINCI, AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette söz alan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Prof. Dr. Hasan KAZDAĞLI; “Kalan kısa süreyi iyi değerlendirerek tüm Denizli, ilçe ve köyleri ile buluşacağız. Ziyaretlerimizin ilk durağını memleketimiz olan Acıpayam’la başlamak istedik. Memleketimize 10 yıla yakın bir süre çeşitli görevler üstlenerek hizmet ettik. Daha fazla hizmet edebilmek için bu yola çıkmış bulunmaktayız. Büyükşehir Belediyesi normal belediyecilikten çok farklı konumda. Kapasite, birikim ve ekip istiyor. Hakikatten ciddi bir sınav. Sahadaki insandan fikir almayı seven biriyim. Halkımızın öneri ve fikirleri bizleri yönlendiriyor, yönlendirecektir.” dedi. 

Konuşmasının ardından Acıpayam Belediyesi Şeref Defterini imzalayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Prof. Dr. Hasan KAZDAĞLI Belediye ziyaretinden sonra AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin DAĞ ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.






İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER