© Haber Acıpayam 2022

REMZİ ERCAN UNUTULMADI

Uzun yıllar Acıpayam Merkezspor’da top koşturan ve Antrenörlük yapan Remzi Ercan anısına turnuva düzenlendi.

 Acıpayam Merkezspor için emek harcayan ve futbolcu yetiştiren Remzi Ercan unutulmadı ve bugün anısına 6. kez turnuva düzenlendi.
Acıpayam İlçe Stadyumunda düzenlenen turnuvaya  Kaymakamlık, Eğitim Spor, Halk Eğitim ve Esnaf Spor katıldı.

Bu 4 takımın mücadelesi çok sayıda seyirci tarafından heyecanla izlendi.

Turnuva sonunda birinciliği Eğitimspor, ikinciliği Esnafspor, üçüncülüğü Kaymakamlık, dördüncülüğü Halk Eğitimspor kazandı.

 

Acıpayam Merkezspor antrenörü Dündar Gürsoy, ‘’ Acıpayam Merkezspor olarak Remzi hocamızı her zaman yanlarında hissettikleri onu hiçbir zaman unutmadıklarını ifade etti.

Gürsoy, bu yıl altıncısını düzenledikleri turnuvanın Remzi Ercan hocamızın adını yaşatmak adını bizler için önemli. Bu turnuvanın yıllar boyu bizlerden sonra gelecek futbolcu kardeşlerimizin sürdüreceğine inanıyoruz. Turnuvaya katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ‘’ Remzi kardeşimiz  sporcu kişiliği ve  efendiliği  ile her zaman yüreklerimizin bir köşesinde yer almaya devam edecektir. Bu sahalarda yetişen gençlerimizde Remzi hocalarının izinde yürüyecekler ve onun adına yaşatacaklardır. Remzi kardeşimizin anısına düzenlenen ve geleneksel hale getirilen bu turnuva da emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum’’dedi.

Pilav ikramı ile başlayan turnuva açılışında doyumsuz maç izleyen seyirciler da emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Acıpayam Merkezspor’da Antrenörlük yaparak sayısız futbolcu yetişmesinde emeği geçen Remzi Ercan 2010 yılında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.






İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER