© Haber Acıpayam 2022

SAHİBİNDEN KAÇAN AT TRAFİĞİ KARIŞTIRDI

Denizli’de hurdacılık yapan bir kişinin kullandığı at arabası bir anda sürücüsünün hakimiyetinden çıktı. At arabası yoldaki araçlara çarparken, at güçlükle sakinleştirildi.

Olay, öğle saatlerinde Halk Caddesi’nde meydana geldi. Hurdacılık yapan bir vatandaşın kullandığı at arabası, yolda ilerlerken at bir anda sürücüsünün elinden kurtuldu. Yol kenarında bulunan araçlara çarpan at arabası, daha sonra yol kenarına devrildi. Olayı görenler atı sakinleştirmeye çalışırken, at bir bankanın önünde sakinleştirilerek durdurabildi. At arabasının sahibi de daha sonra atı yeninde at arabasına bağlayarak ve yere dökülen eşyalarını toplayarak olay yerinden uzaklaştı.

İlginizi Çekebilir

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

TÜM HABERLER