© Haber Acıpayam 2022

SALİH TANYERİ PARKININ ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Acıpayam Cumhuriyet Meydanı yanında bulunan ve Acıpayam halkının uğrak yerlerinden Salih Tanyeri Parkı Acıpayam Belediye Şirketi Abeltaş’a devrinden sonra parkta çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 Acıpayam Cumhuriyet Meydanı yanında bulunan ve Acıpayam halkının uğrak yerlerinden Salih Tanyeri Parkı Acıpayam Belediye Şirketi Abeltaş’a devrinden sonra parkta çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında park içinde bulunan oyun grupları değiştirilerek daha modern hale getirildi.

Özellikle yaz aylarında ailelerin çocukları ile güzel bir vakit geçirmesi için çocuk oyun parkı ve salıncak grupları değiştirilerek daha modern hale getirildi.

Ayrıca eski görünümü ile tehlike arz eden trombolin de yeni görünümü ile yakın zamanda çocuklarımızın hizmetine girecek.

Park içinde çalışmalar hızla devam ederken eski lavaboların yerine de yenilerin yapılması çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER