© Haber Acıpayam 2022

SANAYİDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Acıpayam Sanayi Bölgesi'nde yürütülen asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Sanayi bölgesinde incelemeler yapan  Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan sanayi sitesini prestijli bir hale getireceklerini söyledi.

Beraberinde Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Fen İşleri Müdürü Dursun Karan ile sanayi sitesinde incelemelerde bulunan Başkan Şevkan, Acıpayam Sanayi Bölgesi'nde çok  ciddi çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaların prestijli bir hale getirileceğini kaydetti. 


Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada, ‘’ 26 Kasım sabahı başlattığımız 26000 metrekarelik alanda asfaltlama çalışmalarımızın tamamlanmasından dolayı mutluyuz. Tabi özellikle buraya gelen yatırımcı için de imaj ve prestij için de önemli bir konu olduğunu düşündük. Yapılan ihale sonucunda yükleyici firma tarafından asfaltlama çalışması tamamlanmış durumda. Bu çalışmanın sanayi bölgesine de ayrı bir vizyon kazandırdığına inanıyorum. İl ve çevre ilçelerimizden sanayimize gelen vatandaşlarımızın sanayimizi gezerken ulaşımdaki kolaylıkla yapacakları yatırımlarda Acıpayam ilçemizin öncelikli ilçeler arasında olacağına inanıyorum."dedi.
 
Belediye olarak sanayimizde belirlenen alanlarda peyzaj düzenleme çalışmaları yapacaklarını ifade eden Şevkan, kısa sürede asfaltlama çalışmalarını tamamlayan yükleyici firmamıza ve asfaltlama çalışmalarında bizlere yürekten destek olan sanayi esnafı kardeşlerime ve Belediye çalışanlarıma  teşekkür ediyorum’’dedi.
 





İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER