© Haber Acıpayam 2022

SERİHİSARA KONFERANS SALONU KAZANDIRLDI

Serinhisar Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, ilçeye 100 kişilik şık bir konferans salonu kazandırdı.

 Serinhisar Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, ilçeye 100 kişilik şık bir konferans salonu kazandırdı. Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün kendi imkanları ile yaptırdığı salon son derece modern şekilde tasarlanarak iki aylık bir süre içinde tamamlandı ve ilçe halkının hizmetine sunuldu. Salonun tamamlanmasının ardından Serinhisar Kaymakamı Sayın Hakan ALKAN ve Serinhisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet KOBAŞ konferans salonunda incelemelerde bulundu. 
Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk; ‘’İlçeye ve kuruma bir konferans salonu kazandırabilmek için çok çaba sarf ettik, bundan sonra daha güzel bir ortamda eğitimlerimizi yapabileceğiz. Bütün gayemiz Serinhisar halkına en iyi şekilde hizmet edebilmek. Tüm imkanlarımızı bunun için seferber ediyoruz. Kurumumuza kazandırılan konferans salonu için maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Hakan Alkan olmak üzere, Belediye Başkanımız Mehmet Kobaş’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Kabukçu’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş son derece şık bir salonun ilçeye kazandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ’’İlçemize böyle modern bir toplantı salonu kazandıran Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecilerine şükranlarımı sunuyor ve kendilerine üstün başarılar diliyorum.’’ dedi.

Eğitimin son derece önemli olduğunu vurgulayarak bunu verebilmenin ön şartları olduğunu, bunun başında da fiziki mekânların geldiğini ifade eden Serinhisar Kaymakamı Sayın Hakan ALKAN; ‘’Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ilçemiz adına bize büyük bir mutluluk ve gurur vermektedir. Hedefimiz ilçemizde son derece modern fiziki alanlara sahip, eğitim kurumlarının artmasıdır. Bu tür güzel ortamlar başarıyı da beraberinde getiriyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerini tebrik ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER