© Haber Acıpayam 2022

SERİNHİSARDA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Serinhisar Belediyesi ile Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile ilçe çapında İlkokullar ve Ortaokullar olmak üzere iki kategoride satranç turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya ilkokullar kategorisinden 90 öğrenci, ortaokullar kategorisinden 60 olmak üzere toplam 150 öğrenci katıldı. 2 gün süren turnuva, Serinhisar Belediyesi Meydan Kafe’ de gerçekleştirildi. Turnuva süresince öğrencilere açık büfe yiyecek ve içecek ikram edildi.

   Turnuvada her iki kategoride 1. olan öğrencilere bisiklet, 2. olan öğrencilere tablet bilgisayar, 3. olan öğrencilere ise çeyrek altın hediye edildi. Ödüller öğrencilere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Garnizon Komutanı İsmail Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Kobaş tarafından takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER