© Haber Acıpayam 2022

SEVDAMIZ ACIPAYAM

Acıpayam Dernekler Birliğinin düzenlediği iftar yemeği PAÜ. Havuzbaşı Restaurant'ta gerçekleştirdi.

 Acıpayam Dernekler Birliğinin düzenlediği iftar yemeği PAÜ. Havuzbaşı Restaurant'ta gerçekleştirdi.

Acıpayam'lı milletvekili adaylarımızında katıldığı iftar programı sonrası çay sohbetinde Acıpayam'ın sorunları tartışıldı.

Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı Prof.Dr. Turgut Tok ve üyelerinin organize ettiği programa Acıpayam'lı milletvekili adayları Şahin Tin, Hasan Oymak, İlhan Özcan, Emin Okkaya, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür,Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Acıpayam sevdalıları katıldı.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER