© Haber Acıpayam 2022

SEVGİ ELİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Kale ilçesi Narlı Mahallesi'nde çıkan yangında evleri küle dönen Gürkaplan ailesinin yaralarını sardı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Kale ilçesi Narlı Mahallesi'nde çıkan yangında evleri küle dönen Gürkaplan ailesinin yaralarını sardı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Kale ilçesi Narlı Mahallesi'nde çıkan yangında, evleri kullanılamaz hale gelen Gürkaplan ailesinin yardımına koştu. Bir süre önce yaşanan talihsiz olayda, 4 yıl önce eşini kaybeden Gülsüm Gürkaplan ve 4 çocuğunun yaşadığı evde yangın çıkmış, ev küle dönmüştü. Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangının elektrik panosundan kaynaklandığı belirlenirken, eşyalarının bir çoğu kullanılamaz hale gelmişti. 
Yangının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri Gürkaplan ailesinin yardımına koştu. Evleri tamamen kullanılamaz hale gelen 4 çocuk annesi Gülsüm Gürkaplan'a sahip çıkan Sevgi Eli ekipleri ailenin yaralarını sarmaya başladı. Sevgi Eli ekipleri kısa sürede Gürkaplan ailesinin taşınacakları yeni evi temizledi. Daha sonra hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen eşyalar ailenin yaşayacağı yeni evine yerleştirildi.
Gürkaplan ailesi yangından kısa bir süre sonra sıcak bir yuvaya kavuşturulurken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız aileyi ziyaret etti. Ziyarette, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, yaşanabilecek her türlü olumsuz durumlarda haber geldiği anda orada olduklarını belirterek, "Böyle talihsiz hadiseler olduğu zaman itfaiye ve Sevgi Elimiz koordineli bir şekilde çalışarak hemen devreye girer ve hayırseverlerimizin bağışlarını ailelerimize ulaştırırlar. Hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bağışları işte bu şekilde değerlendiriliyor" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER