© Haber Acıpayam 2022

Sevgi Eli 12 Yaşında

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 12 yaşına girdi. 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Sevgi Eli’nin sosyal bağları kuvvetlendiren bir kurum olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizlimiz, yardımsever kimliğiyle ön plana çıkan, hayırseverlik ve kardeşlik hukukunun ön planda olduğu bir şehirdir" dedi.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 12 yaşına girdi. 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Sevgi Eli’nin sosyal bağları kuvvetlendiren bir kurum olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizlimiz, yardımsever kimliğiyle ön plana çıkan, hayırseverlik ve kardeşlik hukukunun ön planda olduğu bir şehirdir" dedi.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde hayata geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 12. kuruluş yıldönümünde de umut olmaya devam ediyor. Sadece şehir merkezinde değil, tüm ilçelerde de yardıma muhtaç vatandaşların yardımına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, her yıl on binlerce ihtiyaç sahibine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımı yapıyor. Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangınlarda da eşyaları küle dönen ailelerin imdadına koşuyor, ev eşyalarını baştan aşağı yeniliyor.  

Büyükşehir köprü vazifesi görüyor 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli’nin sosyal bağları kuvvetlendiren bir kurum olduğunu belirterek, “Denizlimiz, yardımsever kimliğiyle ön plana çıkan, hayırseverlik ve kardeşlik hukukunun ön planda olduğu bir şehirdir. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak Sevgi Eli ile hayırsever ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görüyoruz. Ben Sevgi Eli'ne destek veren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir"

Peygamber Efendimizin (SAV), "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" düsturu ile hareket ettiklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Belediyelerin asli görevi yol, bina, alt yapı, üst yapı yapmaktır. Ancak bizlerin Sevgi Eli gibi projelerle gönüllere de dokunmamız gerekiyor" diyerek, Sevgi Eli'nin mimarı olan dönemin Belediye Başkanı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile eşi Ayşen Zeybekci'ye teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER