SİGARAYI BIRAKANLARA ÖDÜL VERİLDİ
ACIPAYAMPamukkale Üniversitesi Hastanesi OSB Müdürlüğü’nde sigara bırakanlar için ödül töreni düzenlendi.
Pamukkale Üniversitesi Hastanes’inin organizasyonu ve Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün destekleri ile açılmış olan PAÜ Hastanesi OSB Sigara Bırakma Polikliniği sigara konusunda duyarlılığı arttırarak sigarayı bırakmak isteyenlere yardım ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaların ardından Uzman Dr. Emel Dikbaş’ın yönetiminde 3 aylık süre sonunda polikliniğe başvuran 130 kişiden 50’si sigarayı bıraktı.
Düzenlenen ödül törenine Denizli Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Denizli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Tanju Beştaş ve diğre yetkililer katıldı. Törende, sigarayı bırakanlara sertifika ve hediye verildi.
İlginizi Çekebilir
Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı
Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.