© Haber Acıpayam 2022

Soner’den 2 gündür haber alınamıyor

Denizli’nin Çameli ilçesinin Taşçılar Mahallesi’nde yaşayan Soner Koç’tan 2 gündür haber alınamıyor.

 Çameli’nin Taşçılar Mahallesi’nde yaşayan Soner Koç’tan 2 gündür haber alınamıyor. Çameli’nin Taşçılar Mahallesi’nde yaşayan Sner Koç’un babası İbrahim Koç, oğlundan Perşembe gününden bu yana haber alamadıklarını, eve gelmediğini, kendisine de ulaşamadıklarını söyledi. Güvenlik birimlerine kayıp başvurusunda bulunan aile, çocuklarının akibetinden endişeli. Soner Koç’u görenlerin ya da yerini bilenlerin polis ve jandarma ya da 0 536 815 53 74 ile 0 539 686 86 00 numaralı telefonlara bildirmeleri istendi.

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

TÜM HABERLER