© Haber Acıpayam 2022

Sosyal Etkinlik Merkezleri kayıtları başlıyor

Denizli'nin 10 ayrı bölgesinde hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları 3 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Yaz tatili döneminde de hizmet veren etkinlik merkezleri çocukların eğitim hayatına büyük katkı sağlıyor.

 Denizli'nin 10 ayrı bölgesinde hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları 3 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Yaz tatili döneminde de hizmet veren etkinlik merkezleri çocukların eğitim hayatına büyük katkı sağlıyor. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları 3 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 14 Eylül’e kadar devam edecek kayıtlarla 8-14 yaş arasındaki çocuklar birbirinden farklı kurs ve etkinliklerden faydalanabilecek. Bu kapsamda velilerin kayıt yaptırmak istedikleri Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan, Sevindik, Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar, Aktepe veya Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’ne 3 Eylül Pazartesi günü müracaat etmeye başlayabilecekleri ifade edildi. 14 Eylül'e kadar yapılacak kayıtların, kontenjanı aşması durumunda kura çekiminin yapılacağı duyuruldu. 

Yaz döneminde 2.700 öğrenci faydalandı

Sosyal Etkinlik Merkezlerinde yaz döneminde 2 bin 700 çocuğa el becerileri, müzik ve ritim, eski Türk çocuk oyunları, boyama, tarihe yolculuk, İngilizce, matematik, film ve kitap okuma kulüplerinin yanı sıra, tangram, su doku, mangala, halk oyunları, münazara, değerler eğitimi, satranç, drama ve Kuran-ı Kerim ile temel dini bilgiler eğitimleri verildi. Yaz tatili dönemini dolu dolu geçiren çocuklar gün boyu farklı etkinlikler yapmanın keyfini yaşadı. 

"Çocuklar bizim geleceğimiz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaz tatili döneminde de hizmet veren etkinlik merkezlerinin çocukların eğitim hayatına büyük katkı sağladığını söyledi. Başkan Osman Zolan, "Çocuklarımızın hem derslerine yardımcı olmak, hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için şehrimizin 10 ayrı bölgesindeki sosyal etkinlik merkezlerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz. Çocuklarımız bizim yarınımız, geleceğimiz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER