SÜRÜCÜ KURSU FİYATLARINDA DÜZENLEME YAPILDI
ACIPAYAMDenizli Sürücü Kursları Derneği, ehliyette taban fiyatları belirleyerek uyulması için prensip kararı aldı. Karara göre B sınıfı ehliyet için taban fiyat 750 lira olarak belirlendi.
Napa Otel’de gerçekleşen toplantıya Özel Denizli Sürücü Kursları Derneği Başkanı Raşit Tekin Yılmaz, Genel Sekreter Hakan Balaban, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Asilkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alparslan ve Ahmet Akakça olmak üzere sürücü kursu yetkilileri katıldı. Toplantıda trafik kazalarıyla hem can kaybı olduğu hem de milli servetin yok olduğuna vurgu yapıldı. Direksiyon eğitimi başta olmak üzere kaliteli bir eğitim için, ehliyet fiyatlarında taban rakamlar belirlendi. Buna göre B sınıfı ehliyet 750 lira, E ve D sınıfı ehliyet bin 250 lira ve B2 sınıfı ehliyet 500 liradan verilecek.
Özel sürücü kurslarının birer eğitim yuvası olduğunu hatırlatan Özel Denizli Sürücü Kursları Derneği Başkanı Raşit Tekin Yılmaz, "Dernek olarak 2005 yılından bugüne çalışmalarımızı yürütüyoruz. Denizli'de faaliyet gösteren 28 merkez 18 ilçe olmak üzere sürücü kurslarımızın yüzde 98'ini bünyemizde barındırıyoruz. Amacımız ilimizde kaliteli, güvenilir ve saygın eğitim anlayışını etkin kılmanın mücadelesini vermektedir. Bizler yıllardır maliyetine eğitim vererek, ayakta kalmanın mücadelesini veriyoruz. Şu başlıca bir gerçek ki, sürücü kursları birer eğitim kurumudur. Verilen eğitimle başta kursiyerler olmak üzere halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamayı amaçlamaktadır. Direksiyon eğitimi başta olmak üzere eğitimin en iyi şekilde verilebilmesi için sürücü kurslarımızla birlikte taban fiyatları belirleyerek prensip kararı aldık. Amacımız adayların tam olarak eğitimlerini alabilmeleri" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.