© Haber Acıpayam 2022

SÜRÜCÜLER DENİZLİ'DE DİKKATLİ OLUN: HIZ LİMİTLERİ DEĞİŞTİ

Denizli şehir içi ve şehir dışı yollarındaki azami hız limitleri verildi.

 Şehir içi ve şehirlerarası yollarda gece/gündüz ayırımı yapılmaksızın 24 saat esasına göre, kesintisiz olarak sabit ve seyir halinde radarlı hız denetimi yapılmaktadır.
Sürücülerin hız ihlali ve diğer trafik kurallarını uyma alışkanlığı kazandırmak, kural ihlali yapan sürücülerin ise yakalanma algısını arttırmak için radarlı hız denetimlerinde kullanılan seyyar radar ikaz levhası uygulaması kaldırılmıştır.
İlimiz Yerleşim yeri içinde (Şehir içi), İl Trafik Komisyonunun aldığı karar doğrultusunda,
Ankara yolu (Üçgen Kavşağı ile Eski Marketix kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
İzmir Yolu (Üçgen Kavşağı ile Hal kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
Acıpayam Yolu (Üçgen Kavşağı ile Kelleci Kardeşler kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
Ali Aygören Bulvarı (Askeri yol gidiş ve geliş istikameti),
Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Askeri yol kavşağından-Şehit Öğretmen Yusuf Batur Cadde Kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
Gümüşler Bulvarı (DSİ kavşağı- Özel Ufuk Lisesi arası gidiş ve geliş istikameti), arasında kalan güzergahlarda sadece OTOMOBİLLER için hız limiti 70 km/s, MİNİBÜS, OTOBÜS, KAMYONET, KAMYON, ÇEKİCİ ve MOTOSİKLETLER için 50 km/s, Motorlu Bisiklet, Tehlikeli madde taşıyan araçlar için 30 km/s, Lastik Tekerlekli Traktör, Arızalı bir aracı çeken araçlar ve iş makineleri için 20 km/s olarak düzenlenmiş ve uygulamaya konulmuştur. Şehir merkezindeki diğer cadde ve güzergahlarda hız limiti 50 km/s olarak uygulanarak, radarlı hız denetimleri bu doğrultuda yapılmaktadır.
Şehrimizin muhtelif yerlerinde kurulu bulunan ve 24 saat aktif olarak çalışan, MOBESE kameralarından, kural ihlali yapan araç ve sürücülerin tespiti yapılarak araç tescil plakasına cezai işlem uygulanmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER