© Haber Acıpayam 2022

SÜRÜCÜOĞLU’NA ONAY YOK

Has Parti Eski İl Başkanı Taner İzgi, Horoz Gazetesinin 21 Ağustos 2013 tarihinde yayımlanan gazetesinde şu açıklamalara yer verdi:

 Has Parti Eski İl Başkanı Taner İzgi yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi: “Has Parti’nin siyasi yaşantısını sürdürdüğü dönemde partide Acıpayam İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve 2014 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Acıpayam Belediye Başkan aday adayı olan Yüksel Sürücüoğlu’nun aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ancak, şu hususun kamuoyunca bilinmesini istiyoruz ki, Sürücüoğlu’nun görevde kaldığı süre içinde partimize yaklaşık 80 tane üye getirmiştir. Yine bu süre içinde partimize verdiği hizmetler de Acıpayam halkı tarafından çok iyi bilinmektedir. Fakat teşkilattan bağımsız hareket edip kimseye danışmadan, onay almadan, alt yapısını oluşturmadan, bizim desteğimizi önemsemeyip mesnetsiz bir şekilde fevri hareket ettiği için biz bu hareketini eski Has Parti Teşkilatı olarak onaylamıyoruz. Adaylığını onaylamadığımızı defalarca kendisine ifade etmiştik. Kendisinin 80 üye ile Acıpayam Belediye Başkanı seçilebileceğine inanıyorsa yolu açık olsun. Bir dönem, birlikte çalıştığımız Sürücüoğlu ile hiçbir alakamız kalmamıştır. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER