© Haber Acıpayam 2022

Suriyeli aile kaldıkları evde güne alevlerle uyandı

Denizli’de sabaha karşı Suriyeli ailenin yaşadığı tek katlı evde yangın çıktı. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının ilk tespitlere göre elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, evde eşyalarla birlikte yaklaşık 80 bin TL’lik maddi hasarın meydana geldiği belirtildi.

 Denizli’de sabaha karşı Suriyeli ailenin yaşadığı tek katlı evde yangın çıktı. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının ilk tespitlere göre elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, evde eşyalarla birlikte yaklaşık 80 bin TL’lik maddi hasarın meydana geldiği belirtildi. 
Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi 2382 Sokak'ta Suriyeli Sühayb Cüneydi’nin 5 kişilik ailesi ile kiracı olarak kaldığı tek katlı evin oturma odası olarak kullanılan bölümünün tavanından dumanlar çıktığını gören ev sakinleri durumu acil servise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekip sevk edildi. Ekipler vakit kaybetmeden alevlerin yükseldiği yangına müdahale ederken, yangın yaklaşık yarım saatte söndürülebildi. Yangın sonrası içeride bulunan eşyalarla birlikte yaklaşık 80 bin TL civarında maddi hasar meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 
Yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıkmış olabileceği tahmin edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER