© Haber Acıpayam 2022

TARIMSAL GÜBRE YİYEN 3 KOYUN TELEF OLDU

Acıpayam'a bağlı Akalan Mahallesinde dere yatağına atılan tarımsal gübre ile karışan samandan yiyerek telef oldu.

 Acıpayam'a bağlı Akalan Mahallesinde dere yatağına atılan tarımsal gübre ile karışan samandan yiyerek telef oldu. Akalan Mahalle Muhtarı Ahmet Çakmakçı yaptığı uyarı ve açıklamada şunlara yer verdi: "Saygıdeğer halkımıza bugün yaşanan üzücü bir olayı aktarmak istiyorum. Kahramanlar mevkisinde dere yatağına atılan atıkların içinde üre gübresi bulunuyor. Ve o mevkide koyun otlatan Musa D. abimizin 3 koyunu telef oluyor. Siz halkımizdan isteğimiz atıklarınızı çoksa çuvallayarak çop konteynırlarının yanına azsa konteynırların içine atmaları. Ve böyle olayların yaşanmaması. Saygılar . LÜTFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM." 
Telef olan koyunlar Acıpayam Belediyesi sağlık müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kireçli kuyuya gömüldü.


İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER