© Haber Acıpayam 2022

TAVAS'TA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ

Denizli'nin Tavas ilçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü.

 Denizli'nin Tavas ilçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü.  Kaza, saat 02.00 sularında Denizli-Muğla karayolu Hırka Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tavas'tan Kale ilçesi istikametine giden Nevzat Akhan idaresindeki 20 PH 513 plakalı otomobil, Hırka Mahallesi yakınlarında kontrolden çıktı. Savrulan otomobil takla atarak durabildi. Ters dönen otomobilde bulunan sürücü Nevzat Akhan hayatını kaybederken, ağır yaralanan arkadaşı Gürsel Yeşilkünar (31) da ambulansla Tavas Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından Akhan'ın cesedi, otopsi için Tavas Devlet Hastanesi morguna götürüldü.  Kazaya ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER