© Haber Acıpayam 2022

TBMM Başkanı Yıldırım: "Milletimizi dünya milletler ailesinin lideri yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, Denizli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile katıldığı törende yaptığı konuşmada, al bayrağın gölgesinde huzur içinde Türk milletini dünya milletler ailesinin lideri yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

 Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Denizli’de gerçekleştirilen Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplamda 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin açılışının yapılacağı törene katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Türkiye’de yatırımların devam ettiğini kaydetti. Hedeflerinin Türkiye’yi alt yapı yatırımlarında dünyanın lider ülkesi yapmak olduğunu kaydeden Yıldırım, "Biz eserlerimiz ile konuşuyoruz. Laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyan bir iktidarın mensuplarıyız. 16 yıldır Türkiye’nin köylerini, ilçelerini şehirlerini ışıl ışıl yapmak için gayret gösteriyoruz. Bunun ispatı bugün açılışını yaptığımız gibi bugüne kadar yaptığımız binlerce yatırımdır. Denizli’ye toplamda bugün 275 eser kazandırıldı, hayırlı olsun. Denizli’ye şehirlerin süper ligine taşıyacak yatırımlar yapıldı. Ekonomide kafa karıştırıcılığına karşı yapılan hamlelere en güzel cevap bu yatırımlardır. Türkiye 780 bin kilometre vatan toprağı ve 81 milyon vatan evladı ile birdir, beraberdir ve birlikte Türkiye’dir. Al bayrağın gölgesinde huzur içinde milletimizi dünya milletler ailesinin liderini yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’ye yapılan yatırımlarla birliğimiz beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha da gelişecek inşallah daha çok çalışıp ülkemizi ve milletimizi 2023 yılı muasır medeniyetler seviyesini ulaştıracağız" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER