© Haber Acıpayam 2022

TBMM Başkanı Yıldırım: "Milletimizi dünya milletler ailesinin lideri yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, Denizli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile katıldığı törende yaptığı konuşmada, al bayrağın gölgesinde huzur içinde Türk milletini dünya milletler ailesinin lideri yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

 Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Denizli’de gerçekleştirilen Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplamda 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin açılışının yapılacağı törene katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Türkiye’de yatırımların devam ettiğini kaydetti. Hedeflerinin Türkiye’yi alt yapı yatırımlarında dünyanın lider ülkesi yapmak olduğunu kaydeden Yıldırım, "Biz eserlerimiz ile konuşuyoruz. Laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyan bir iktidarın mensuplarıyız. 16 yıldır Türkiye’nin köylerini, ilçelerini şehirlerini ışıl ışıl yapmak için gayret gösteriyoruz. Bunun ispatı bugün açılışını yaptığımız gibi bugüne kadar yaptığımız binlerce yatırımdır. Denizli’ye toplamda bugün 275 eser kazandırıldı, hayırlı olsun. Denizli’ye şehirlerin süper ligine taşıyacak yatırımlar yapıldı. Ekonomide kafa karıştırıcılığına karşı yapılan hamlelere en güzel cevap bu yatırımlardır. Türkiye 780 bin kilometre vatan toprağı ve 81 milyon vatan evladı ile birdir, beraberdir ve birlikte Türkiye’dir. Al bayrağın gölgesinde huzur içinde milletimizi dünya milletler ailesinin liderini yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’ye yapılan yatırımlarla birliğimiz beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha da gelişecek inşallah daha çok çalışıp ülkemizi ve milletimizi 2023 yılı muasır medeniyetler seviyesini ulaştıracağız" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER