© Haber Acıpayam 2022

TL’ye bir destek de AK Partili vekilden

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dolarları bozdurun’ çağırısının ardından şirketinin tüm ticari satışlarının bundan sonra TL ile yapacağını açıkladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, şirketinin tüm ticari satışlarını bundan sonra Türk lirası üzerinden gerçekleştirme kararı aldıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinde duyuran Şahin Tin, Cumhurbaşkanının uluslararası güçlerin ekonomik darbe planına karşı yaptığı seferberlik çağrısına milli iş adamı olarak destek verdiğini kaydetti. Tin, “Karınca misali biz de, samimi bir gayretle dövizi milli paramız Türk Lirası’na çeviriyoruz. Şirketimiz tüm ticari satışlarını milli değerimiz olan ‘Türk Lirası’ üzerinden gerçekleştirme kararı aldık. Milli duruşumuzu yıkmak için ellerindeki tüm ekonomik silahlarla ülkemize saldıranlar, kazdıkları kuyuya düşeceklerdir” dedi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER