© Haber Acıpayam 2022

TOKİ’den Ev Alacaklar Bilgilendirildi

TOKİ tarafından Acıpayam’da yapılan evlerin satışı konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

 TOKİ tarafından Acıpayam’da yapılan evlerin satışı konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantı 105.4 Gurbetci Fm'den canlı yayınlandı. Canlı Yayın Kaydını Dinlemek İçin Tıklayınız:  https://www.facebook.com/GurbetciFm/videos/529788550827546/

Talip Özkan Konferans Salonunda yapılan toplantıda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toki Proje Uzmanı İbrahim Ethem Topçu sunduğu bilgilerden sonra merak edilen soruları yanıtladı.

2+1 (92 m2) alt gelir grubu ve 3+1 (122 m2) orta gelir gurubuna hitap edecek iki tip dairelerin satışa sunulması konusunda bilgiler verildi. Dairelerin 2019 yılı sonunda bitirilmesi hedeflenmekte.

2+1’ler 170 bin lira, 20 bin peşinatla 780 tl. civarında taksitle, 3+1’ler ise  24 bin lira peşinatla 950 lira civarında taksitle satın alınabilecek. Dairelerin katlar arasında ise cephe ve yönlerinden dolayı fiyat farkı çıkacağı belirtildi.

HER 6 AYDA YÜZDE 5 ZAM

TOKİ tarafından satışı yapılacak olan dairelerden almak isteyen ve şartlara uyanların küçük daireler için 1000 tl. göztepe escort , şerifali escort , escort büyük daireler içinde 2000 lira ücretle Ziraat Bankasına yazılabilecekler.

Kurada çıkanlar peşinatları yatırdıktan sonra taksitleri ödemeye başladıklarından itibaren taksitlere her 6 ayda bir yaklaşık yüzde 5 zam yapılacak.

MERKEZİ SİSTEM İLE ISINACAK

Daireler doğal gaza uyumlu olduğu merkezi sistem ile ısınacağı belirtildi.

KİRAYA VERİLEMEYECEK

2+1 Dairelerde mülk sahibi ve birinci derecede akrabaları oturabilecek. Borcun tamamı bitmeden satılamayacak ve kiraya da verilemeyecek.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER