Tanker faciasında hayatını kaybeden DESKİ çalışanı defnedildi
ACIPAYAMDenizli’nin Sarayköy ilçesinde yakıt tankeri ile orman yangınına müdahale için dozer taşıyan tırın çarpışması sonucu hayatını kaybeden DESKİ çalışanı Hüseyin Avcı, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Denizli'nin Sarayköy ilçesinde LPG yüklü kamyon ile iş makinesi taşıyan tırın çarpıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden tır sürücü Hüseyin Avcı’nın cenazesi yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan alındı. Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi’ndeki Bağbaşı Merkez Camisi’ne getirilerek cenaze namazı kılındı. Üç yıldır Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (DESKİ) şoför olarak çalışan Avcı'nın naaşı çalışma arkadaşları tarafından tekbirler eşliğinde elden ele taşındı.
İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içinde Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede Avcı'nın oğlu Murat Avcı gözyaşlarına hakim olamazken, kızı ve eşi yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.
Avcı’nın cenazesine Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız Avcı, Denizli milletvekilleri, Avcı’nın yakınları ve vatandaşların yanı sıra, çok sayıda DESKİ çalışanı katıldı. Protokol üyeleri Avcı’nın yakınlarına başsağlığı diledi.
İlginizi Çekebilir
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.