Tanker faciasında hayatını kaybeden DESKİ çalışanı defnedildi
ACIPAYAMDenizli’nin Sarayköy ilçesinde yakıt tankeri ile orman yangınına müdahale için dozer taşıyan tırın çarpışması sonucu hayatını kaybeden DESKİ çalışanı Hüseyin Avcı, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Denizli'nin Sarayköy ilçesinde LPG yüklü kamyon ile iş makinesi taşıyan tırın çarpıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden tır sürücü Hüseyin Avcı’nın cenazesi yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan alındı. Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi’ndeki Bağbaşı Merkez Camisi’ne getirilerek cenaze namazı kılındı. Üç yıldır Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (DESKİ) şoför olarak çalışan Avcı'nın naaşı çalışma arkadaşları tarafından tekbirler eşliğinde elden ele taşındı.
İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içinde Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede Avcı'nın oğlu Murat Avcı gözyaşlarına hakim olamazken, kızı ve eşi yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.
Avcı’nın cenazesine Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız Avcı, Denizli milletvekilleri, Avcı’nın yakınları ve vatandaşların yanı sıra, çok sayıda DESKİ çalışanı katıldı. Protokol üyeleri Avcı’nın yakınlarına başsağlığı diledi.
İlginizi Çekebilir
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.
Denizli'de peynir üreten firmanın 5 ürününde yağ oranı düşük çıktı
Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Denizli'de peynir üretimi yapan bir firmanın 5 ürününden alınan 14 numunenin tamamında yağ oranı düşük çıktı
Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı
Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.
Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek
Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.
Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.
Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları
Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.