© Haber Acıpayam 2022

Tarihe yolculukta 9. kafile uğurlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi güz dönemi 9. kafilesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından uğurlandı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi güz dönemi 9. kafilesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından uğurlandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Çanakkale gezisinde 9. kafile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda Başkan Osman Zolan tarafından uğurlandı. Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atıldığı Bursa ve kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafileyi uğurlamaya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan katıldı. Otobüsleri tek tek gezerek vatandaşlara "hayırlı yolculuklar" temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan, geziye katılanlardan bu vatan için canını veren kahraman şehitler için bol bol dua etmelerini istedi. 

"Şehitlerimiz için dua edin"

Ziyaretin Bursa ile başlayacağını anlatan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Bursa’da ecdadımızın bıraktığı eserleri, başta Ulu Cami olmak üzere güzellikleri göreceksiniz. Çanakkale destanın yazıldığı, ecdadımızın kanıyla, canıyla düşmana geçit vermediği, kendini feda ettiği yere gidiyorsunuz. Allah’ım şimdiden ziyaretinizi kabul etsin. Orada şehitlerimiz için dua edin. Onlar bu vatan için, bizler için canını verdi."  

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER