Tarlaya yıldırım düştü: 1 ölü 1 yaralı
ACIPAYAMDenizli'nin Çameli ilçesinde, tarlada çalışan 74 yaşındaki Fahrettin Gök’e ve 62 yaşındaki Mehmet Sönmez'e yıldırım çarptı. Yıldırım çarpması sonucu Gök hayatını kaybederken, Sönmez yaralandı.
Olay Denizli’nin Çameli ilçesi Gürsu Mahallesi Buhu Gediği Mevkii'ndeki bir tarlada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fahrettin Gök ve Mehmet Sönmez, tarlada çalıştığı sırada, bulundukları alana yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesi nedeniyle Gök ve Sönmez, bir anda yere yığıldı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar, yaralıları Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Fahrettin Gök, hayatını kaybederken, yaralı Mehmet Sönmez'in ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.
Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi
Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.